Tilaa joululahjat verkosta viimeistään 16.12.

Villa Severino

Huipputason italialaisravintola

Villa Severino
Villa Severino

Villa Severino ravintolan erikoisuuksiin kuuluu ekologisesti valmistetussa uunissa valmistetut napolilaiset pizzat, joiden pohja on italialaisen pizzamestari Severino Salzanon useamman vuoden kehitystyön tulos.

Ravintolan pizzamestari on Italiasta Suomeen muuttanut Severino Salzano, joka on kehittänyt pizzapohjaansa vuosia. Pohja valmistetaan speltti- ja kokojyväjauhoista, ja pizzat tehdään kolme vuorokautta kohonneeseen taikinaan. Lopputuloksena on pehmeän kuohkea pizza, joka on myös terveellinen ja vatsalle ystävällinen. Jälkiruoaksi tarjotaan erityislaatuista 100% luonnonmukaista artesaanijäätelöä. Tunnelmallinen ja tyylikäs napolilaisiin ruokaelämyksiä tarjoava ravintola tuo ostoskylän asiakkaille uuden elämyskonseptin, sillä vihdoin Outletissa voi nauttia lounaan lisäksi myös illallista ystävien ja perheen kesken.

Villa Severinon Fazzone-pizzauuni on ainoa laatuaan Suomessa. Pizzojen täytteissä vaalitaan korkeatasoisia kausiraaka-aineita. Napolilaisten pizzojen lisäksi listalla on myös muita alueen ruokaklassikoita, kuten pastat, lihapullat tomaattikastikkeessa ja rommilla rikastettu babajälkiruoka. Villa Severinon yhteistyökumppaneihin lukeutuu muun muassa mozzarellaa tuottava Latteria Sorrentina, joka on valmistanut ravintolalle oman mozzarellan. Kotimaiset lihat ovat peräisin Chef Wotkin’silta. Ravintolan viinit tulevat palkitusta La Fortezza -viinitilasta ja oluet Jacobstad-panimosta. Kahvinmyynnistä vastaa yksinoikeudella napolilainen Kremoso-paahtimo. 240 neliöisessä ravintolassa on 40 asiakaspaikkaa.

Ma-la 11.00-20.00
Su 11.00-18.00


Pöytävaraukset:

www.villaseverino.fi

+358 41 3177172